Monday, October 8, 2012

erkkkk???

sape dah try??
-
-
-
angkat tangan!

aku tak tau nak rate macam mana..sebab memang tak masuk list tekak aku..tengok gamba nampak macam tempting untuk lidah ni rase kan?but sh!t.. dah la *patties? oily gila.. taste pun tarak..baik makan ayam original at least ada rasa..sumpah aku bl@cklist benda2 ni..muak,rasa nak muntah.. ku terpaksa bubuh sos cili bagi nak habiskan*sebab lapa..malas masak--->kahkahkah salah sendiri..so uols silalah cuba and rate.

#tekak kita berbeza

yang ni plak?sape dah try??
-
-
-
-
aku rasa nak mencarut je ok makan ni..kononnya murah punya pasal aku amik la buy 2 free 1..murah gila!
sekali smpai alahai besar penumbuk aku je..(ckp dlm hati nasib ada 3,kenyang la sikit..)
sekali bila buka---->cheese berderai2 macam nasi tumpah.. owhh man!
 macam budak kecik makan tumpah2.
aku pantang makan meja macam tu nampak selekeh!..aku tanya workers kfc dibilangnya memang macam tu..HELLO?? aku tak la sengal sangat..ade ke org mkn cheese mentah2 macam tu selain makan dgn spagheti? at least warm so cheese2 tu cair and boleh la melekat 1 sama lain..kalau berderai2 macam mana nak makan..ingat aku ada lidah yang lebar dan besar utk sumbat kesemuanya sekaligus?last2 aku cakap dengan budak tu tak pe lah dik,saya reheat je kat rumah..*sebab pokkits yang ke3 elok je  cheese dia mencair and melekat antara 1 sama lain.
#btw kulit dia keras okeh macam getah pun ada.so mcm mana nak makan kan?

dah jalan2 dengan anak aku sementara menggigil rasa lapa and sementara BF baby aku makan la pokkits sebelah tgn je.terabur2 tak payah cakap..dah makan tu dah nak last2 baru terasa sos pokkits tu..
memang nak mengamuk je rasa lah..tak sedap langsung*jgn mengata makanan di depan anak :) nanti dia ikut..hahahaha...seyes weh -1/10 aku tak tau la nak kata..
they shud rename it from pokkits to pu**? i think

*kesimpulan = baik makan kat rumah..beli tenggiri sekor goreng berkeping ratah lagi puas and berbaloi dari makan ni..hubby pun mengiyakan ape aku cakap(sbb selalu nya aku yang byk complaint)

2 comments:

  1. rase nk lari g kepci skrg.. haha

    ReplyDelete
  2. kepci da x sebest dulu..(ke time kecik2 je excited mkn?kikiki)

    ReplyDelete