Wednesday, March 2, 2016

Family day


Family day base laki aku..januari haritu..ni 2nd time aku join.last time was 4y back,lupe dah..

Senamrobik and poco poco..gigih laki aku bawak haikal n harith tgh panas.iols x larat..hahaha

Mumia..aku suke masuk game sebab dapat hadiah..tapi xde rezeki plak..

Mak jemah in action..laki aku..muahahaha

Team haikal dpt no 1..
Kecoh mak die jerit2..sblm tu ajar cara2 isi air dlm botol.gigih perah baby wipes ok..

Penutup die lunch gile banyak makanan..sia2 je masuk game bagai lepas tu refill bagai nak rak..balik rumah masing2 kiok pasal penat.nampak sangat bukan athelete.. 

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete