Thursday, February 11, 2010

mietos lucky draw


macam best kan mietos lucky draw ni..mane tau kot ada rezeki..dapat tau lucky draw ni kat FCU COMMUNITY.. actly mula2 main godek2 je..last2 nampak macam2 contest n lucky draw n giveaway..so,try sebab baru berjinak dengan blogg.. simple je tau lucky draw ni .JOMLA JOIN
klik mietos

syarat-syarat nya....

#xkisah la sama ada hendak follow atau tidak blog ni, janji ada blog.... tapi dalam entry anda, silanyatakan referrer anda....

#postkan banner atas ni pada entry & sidebar blog dan link kat blog aku!!!sila tinggal link entry kat bahagian comment....

#tarikh tutup pada 13 February 2010 (before chinese new year)

# 2 hadiah untuk cabutan bertuah & 1 hadiah untuk referrer terbanyak (ajak la member2 join skali) so, sila tulis souvenier dari negara mana yang dihendaki!!!pilih satu sahaja, antaranya....
@japan
@barbados
@korea
@egypt
@france
@USA
pilihan : USA

1 comment:

  1. ok!!! contest approved....
    harap2 bertuah la ek

    ReplyDelete